Medewerkers met een plus

U verwacht van de medewerkers van uw schoonmaakbedrijf dat zij hun werk goed doen. En terecht. Onze ca. 60 medewerkers zijn daarom ook geschoold en zeer bekwaam. Maar wij gaan verder, wij zorgen er ook voor dat alle dagelijks voorkomende klusjes voor klein onderhoud en reparaties worden uitgevoerd.
Medewerkers met een plus

Schoonmaak en meer...

Uw bedrijfspand of uw kantoor is uw visitekaartje, daarom wilt u dat het er altijd tip-top uitziet. Bij De Zwart facilitaire diensten vindt u kennis, ervaring en toewijding op het gebied van schoonmaakonderhoud. Maar wij gaan verder, wij bieden u een “total care”oplossing waarbij we ook andere veel voorkomende werkzaamheden en klusjes uitvoeren.
Schoonmaak en meer...

Tuinruimers

De andere tuinman.


Voor aanleg en onderhoud van struiken en planten zult u waarschijnlijk een beroep doen op een gespecialiseerd hovenier. Maar om uw tuin netjes te houden komt er nog veel meer kijken. Denk aan het onkruid wieden, het grasmaaien of het vegen van uw terras of tuinpaden. Voor dit soort werkzaamheden staan onze tuinruimers voor u klaar.

Inmiddels weten veel klanten ons ook te vinden als het gaat om het verwijderen van groenaanslag. Met hogedrukreiniging en gebruik van milieuvriendelijke middelen ziet uw bestrating er in een mum van tijd weer uit als nieuw.