Medewerkers met een plus

U verwacht van de medewerkers van uw schoonmaakbedrijf dat zij hun werk goed doen. En terecht. Onze ca. 60 medewerkers zijn daarom ook geschoold en zeer bekwaam. Maar wij gaan verder, wij zorgen er ook voor dat alle dagelijks voorkomende klusjes voor klein onderhoud en reparaties worden uitgevoerd.
Medewerkers met een plus

Schoonmaak en meer...

Uw bedrijfspand of uw kantoor is uw visitekaartje, daarom wilt u dat het er altijd tip-top uitziet. Bij De Zwart facilitaire diensten vindt u kennis, ervaring en toewijding op het gebied van schoonmaakonderhoud. Maar wij gaan verder, wij bieden u een “total care”oplossing waarbij we ook andere veel voorkomende werkzaamheden en klusjes uitvoeren.
Schoonmaak en meer...

Tapijt -en vloerreiniging

Fris en schoon.


Een mooi tapijt of een strakke natuursteen vloer leveren een belangrijke bijdrage aan de sfeer en uitstraling van uw pand. Goed onderhoud verhoogt de levensduur van uw vloer.

De ervaren en goed getrainde medewerkers van De Zwart facilitaire diensten gebruiken moderne technieken om tapijten en vloeren de uitstraling te geven die ze verdienen.


Alle soorten vloeren

Wij hebben de kennis en het materieel in huis om alle vloeren op de juiste manier te onderhouden en te reinigen. Voor tapijtreiniging maken wij gebruik van droge of natte methodes, afhankelijk van het soort tapijt. Voor harde vloeren zorgen wij niet alleen voor het reinigen maar ook voor het conserveren om de levensduur te verlengen.