Medewerkers met een plus

U verwacht van de medewerkers van uw schoonmaakbedrijf dat zij hun werk goed doen. En terecht. Onze ca. 60 medewerkers zijn daarom ook geschoold en zeer bekwaam. Maar wij gaan verder, wij zorgen er ook voor dat alle dagelijks voorkomende klusjes voor klein onderhoud en reparaties worden uitgevoerd.
Medewerkers met een plus

Schoonmaak en meer...

Uw bedrijfspand of uw kantoor is uw visitekaartje, daarom wilt u dat het er altijd tip-top uitziet. Bij De Zwart facilitaire diensten vindt u kennis, ervaring en toewijding op het gebied van schoonmaakonderhoud. Maar wij gaan verder, wij bieden u een “total care”oplossing waarbij we ook andere veel voorkomende werkzaamheden en klusjes uitvoeren.
Schoonmaak en meer...

Schoonmaak

Uw kantoor of bedrijfspand in topconditie

Periodiek schoonmaakonderhoud is niet alleen nodig om uw kantoor of bedrijfspand in conditie te houden, maar ook om uw werknemers een schone en prettige werkomgeving te bieden.

De Zwart facilitaire diensten is specialist in het vakkundig schoonhouden van werkplekken, sanitair en overige bedrijfsruimtes. Onze medewerkers hebben maar één doel voor ogen: hun werk zo goed doen dat u altijd tevreden bent.

Met onze jarenlange ervaring en onze vakkundige medewerkers kunnen wij u de zekerheid geven dat het schoonmaakonderhoud perfect wordt uitgevoerd. Wij werken met moderne machines en de beste schoonmaakmaterialen. Wij zorgen voor goede begeleiding op de werkplek, duidelijke werkprogramma's, instructie en vakopleidingen. Onze werkzaamheden worden periodiek, afhankelijk van de intensiteit van de werkzaamheden, gecontroleerd.

Bij voorkeur werken wij met microvezel. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook zeer ergonomisch en kosten- en tijdbesparend. Tevens werken wij met zo genaamde GROENE stofzuigers.