Medewerkers met een plus

U verwacht van de medewerkers van uw schoonmaakbedrijf dat zij hun werk goed doen. En terecht. Onze ca. 60 medewerkers zijn daarom ook geschoold en zeer bekwaam. Maar wij gaan verder, wij zorgen er ook voor dat alle dagelijks voorkomende klusjes voor klein onderhoud en reparaties worden uitgevoerd.
Medewerkers met een plus

Schoonmaak en meer...

Uw bedrijfspand of uw kantoor is uw visitekaartje, daarom wilt u dat het er altijd tip-top uitziet. Bij De Zwart facilitaire diensten vindt u kennis, ervaring en toewijding op het gebied van schoonmaakonderhoud. Maar wij gaan verder, wij bieden u een “total care”oplossing waarbij we ook andere veel voorkomende werkzaamheden en klusjes uitvoeren.
Schoonmaak en meer...

Reiniging zonwering

Uw zonwering is het schoonmaken waard.


Zonneschermen of markiezen kunnen na verloop van tijd hun frisheid verliezen door vervuiling of aanslag. Met een schoonmaakbeurt zien ze er weer uit als nieuw.

De meeste zonweringdoeken worden door de fabrikant geïmpregneerd. Deze impregnering heeft een levensduur van een jaar of vijf. Na deze periode wordt het doek sneller vuil en verliest het aan kwaliteit.

Professionele reiniging en impregnering van uw buitenzonwering betekent niet alleen een fraaier aanzien, maar ook verlenging van de levensduur. De Zwart beschikt over de kennis en de middelen om dit voor u te doen.