Medewerkers met een plus

U verwacht van de medewerkers van uw schoonmaakbedrijf dat zij hun werk goed doen. En terecht. Onze ca. 60 medewerkers zijn daarom ook geschoold en zeer bekwaam. Maar wij gaan verder, wij zorgen er ook voor dat alle dagelijks voorkomende klusjes voor klein onderhoud en reparaties worden uitgevoerd.
Medewerkers met een plus

Schoonmaak en meer...

Uw bedrijfspand of uw kantoor is uw visitekaartje, daarom wilt u dat het er altijd tip-top uitziet. Bij De Zwart facilitaire diensten vindt u kennis, ervaring en toewijding op het gebied van schoonmaakonderhoud. Maar wij gaan verder, wij bieden u een “total care”oplossing waarbij we ook andere veel voorkomende werkzaamheden en klusjes uitvoeren.
Schoonmaak en meer...

Interne verhuizing

Verhuizen en hulp nodig?


Een grote of kleine interne verhuizing vraagt niet alleen een goede voorbereiding maar ook het nodige til- en sjouwwerk. Wij zijn u graag behulpzaam bij de verhuizing. Bijvoorbeeld door het inpakken in verhuisdozen of het intern verplaatsen van meubilair.

Als u aan het verhuizen bent, komen er vaak kleine onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan het licht. Ook bij dit soort werkzaamheden, die gepaard gaan met een verhuizing, staan onze medewerkers voor u klaar.