Medewerkers met een plus

U verwacht van de medewerkers van uw schoonmaakbedrijf dat zij hun werk goed doen. En terecht. Onze ca. 60 medewerkers zijn daarom ook geschoold en zeer bekwaam. Maar wij gaan verder, wij zorgen er ook voor dat alle dagelijks voorkomende klusjes voor klein onderhoud en reparaties worden uitgevoerd.
Medewerkers met een plus

Schoonmaak en meer...

Uw bedrijfspand of uw kantoor is uw visitekaartje, daarom wilt u dat het er altijd tip-top uitziet. Bij De Zwart facilitaire diensten vindt u kennis, ervaring en toewijding op het gebied van schoonmaakonderhoud. Maar wij gaan verder, wij bieden u een “total care”oplossing waarbij we ook andere veel voorkomende werkzaamheden en klusjes uitvoeren.
Schoonmaak en meer...

Handyman

Alle klusjes snel geregeld met een Handyman.


Op ieder kantoor moeten dagelijks allerlei klusjes worden uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van lampen, het aanvullen van printerpapier of het ophangen van een schilderij.

Voor uw medewerkers betekent dit een onderbreking van hun werkzaamheden, een verstoring van hun concentratie. Ook voor een prettige werksfeer is het belangrijk dat er iemand beschikbaar is die even snel een klusje kan klaren.
Wij zijn u graag van dienst. Onze Handyman staat klaar om uw medewerkers op hun wenken te bedienen. Ook voor onderhouds- en reparatiewerk.