Medewerkers met een plus

U verwacht van de medewerkers van uw schoonmaakbedrijf dat zij hun werk goed doen. En terecht. Onze ca. 60 medewerkers zijn daarom ook geschoold en zeer bekwaam. Maar wij gaan verder, wij zorgen er ook voor dat alle dagelijks voorkomende klusjes voor klein onderhoud en reparaties worden uitgevoerd.
Medewerkers met een plus

Schoonmaak en meer...

Uw bedrijfspand of uw kantoor is uw visitekaartje, daarom wilt u dat het er altijd tip-top uitziet. Bij De Zwart facilitaire diensten vindt u kennis, ervaring en toewijding op het gebied van schoonmaakonderhoud. Maar wij gaan verder, wij bieden u een “total care”oplossing waarbij we ook andere veel voorkomende werkzaamheden en klusjes uitvoeren.
Schoonmaak en meer...

Glasbewassing

Al uw ramen en glazen puien streeploos schoon.


Glas heeft een belangrijke functie in de architectuur van gebouwen. Glasoppervlak zorgt voor toetreding van daglicht en voor contact met de buitenwereld. Dan is het wel belangrijk dat het glas ook schoon is. Wij weten als geen ander wat er nodig is om uw glasoppervlak glashelder te houden. Heel vaak betekent dit nog gewoon werken met spons en zeem.

Maar natuurlijk gebruiken wij ook moderne hulpmiddelen als hoogwerkers of telescoopbewassing voor de glasbewassing, geheel volgens de regels van de Arbo-wetgeving. Naast het reinigen van het glas kunnen wij natuurlijk ook gelijk het houtwerk reinigen en kunststof of aluminium kozijnen in de was zetten.