Medewerkers met een plus

U verwacht van de medewerkers van uw schoonmaakbedrijf dat zij hun werk goed doen. En terecht. Onze ca. 60 medewerkers zijn daarom ook geschoold en zeer bekwaam. Maar wij gaan verder, wij zorgen er ook voor dat alle dagelijks voorkomende klusjes voor klein onderhoud en reparaties worden uitgevoerd.
Medewerkers met een plus

Schoonmaak en meer...

Uw bedrijfspand of uw kantoor is uw visitekaartje, daarom wilt u dat het er altijd tip-top uitziet. Bij De Zwart facilitaire diensten vindt u kennis, ervaring en toewijding op het gebied van schoonmaakonderhoud. Maar wij gaan verder, wij bieden u een “total care”oplossing waarbij we ook andere veel voorkomende werkzaamheden en klusjes uitvoeren.
Schoonmaak en meer...

Gladheidsbestrijding

Het weer heeft een uitermate grote invloed op onze infrastructuur. Files en slecht weer worden steeds vaker in een adem genoemd. Ook de spoorwegen, zee- en luchtvaart ondervinden hinder bij slechte weersomstandigheden.


Gladheid

Uit ervaring weten wij dat u zowel particulier als bedrijfsmatig overlast kunt ondervinden tijdens en na sneeuwval en ijzel. Gewoon omdat u niet goed bereikbaar bent of het gevaarlijke situaties oplevert. Dan kan het gaan om uw parkeerterrein, uw bedrijfsingang of alleen uw stoepje.

De Zwart bezit de kennis en middelen om u te helpen. Mocht de stevige winter dan echt aanbreken, wij helpen u tegen een gunstig tarief. 

Bel of mail ons gerust voor een afspraak.
Naam
Adres
Postcode/plaats
Telefoon