Medewerkers met een plus

U verwacht van de medewerkers van uw schoonmaakbedrijf dat zij hun werk goed doen. En terecht. Onze ca. 60 medewerkers zijn daarom ook geschoold en zeer bekwaam. Maar wij gaan verder, wij zorgen er ook voor dat alle dagelijks voorkomende klusjes voor klein onderhoud en reparaties worden uitgevoerd.
Medewerkers met een plus

Schoonmaak en meer...

Uw bedrijfspand of uw kantoor is uw visitekaartje, daarom wilt u dat het er altijd tip-top uitziet. Bij De Zwart facilitaire diensten vindt u kennis, ervaring en toewijding op het gebied van schoonmaakonderhoud. Maar wij gaan verder, wij bieden u een “total care”oplossing waarbij we ook andere veel voorkomende werkzaamheden en klusjes uitvoeren.
Schoonmaak en meer...

Gevelreiniging

Onze jarenlange ervaring stelt ons ook op het gebied van gevelreiniging in staat vakkundig en veilig werk af te leveren. Al onze medewerkers hebben een specialistische vakopleiding gevolgd en weten dus precies welke aanpak past bij welk materiaal. Een stenen gevel vraagt om een andere aanpak dan een geverfd of een aluminium kozijn.

Wij bieden een passende oplossing voor iedere gevel. Van het reinigen van beplating, verfwerk of allerhande steensoorten door hogedrukreiniging - met of zonder chemie -, met koud of heet water of tot het onderhouden van aluminium- en kunststofkozijnen.