Medewerkers met een plus

U verwacht van de medewerkers van uw schoonmaakbedrijf dat zij hun werk goed doen. En terecht. Onze ca. 60 medewerkers zijn daarom ook geschoold en zeer bekwaam. Maar wij gaan verder, wij zorgen er ook voor dat alle dagelijks voorkomende klusjes voor klein onderhoud en reparaties worden uitgevoerd.
Medewerkers met een plus

Schoonmaak en meer...

Uw bedrijfspand of uw kantoor is uw visitekaartje, daarom wilt u dat het er altijd tip-top uitziet. Bij De Zwart facilitaire diensten vindt u kennis, ervaring en toewijding op het gebied van schoonmaakonderhoud. Maar wij gaan verder, wij bieden u een “total care”oplossing waarbij we ook andere veel voorkomende werkzaamheden en klusjes uitvoeren.
Schoonmaak en meer...

Catering assistentie

Cateringassistentie in uw kantine of bedrijfsrestaurant.


Heeft u door extra drukte of tijdelijke onderbezetting assistentie nodig in uw kantine of bedrijfsrestaurant, dan kunnen wij u zeker van dienst zijn.

Onze goed getrainde cateringmedewerkers helpen u graag in de bediening of kunnen bijvoorbeeld afwas-werkzaamheden in de spoelkeuken van u overnemen. Zij ruimen de tafels voor u af en zorgen dat de kantine opgeruimd en netjes blijft.