Medewerkers met een plus

U verwacht van de medewerkers van uw schoonmaakbedrijf dat zij hun werk goed doen. En terecht. Onze ca. 60 medewerkers zijn daarom ook geschoold en zeer bekwaam. Maar wij gaan verder, wij zorgen er ook voor dat alle dagelijks voorkomende klusjes voor klein onderhoud en reparaties worden uitgevoerd.
Medewerkers met een plus

Schoonmaak en meer...

Uw bedrijfspand of uw kantoor is uw visitekaartje, daarom wilt u dat het er altijd tip-top uitziet. Bij De Zwart facilitaire diensten vindt u kennis, ervaring en toewijding op het gebied van schoonmaakonderhoud. Maar wij gaan verder, wij bieden u een “total care”oplossing waarbij we ook andere veel voorkomende werkzaamheden en klusjes uitvoeren.
Schoonmaak en meer...

Werkzaamheden

De Zwart facilitaire diensten is als specialist op het gebied van schoonmaakonderhoud en glasbewassing  actief voor bedrijven en particulieren.

Wij begrijpen hoe belangrijk een representatief kantoor- of bedrijfspand is voor uw organisatie. Wij weten dat een schone en prettige werkomgeving direct invloed heeft op de prestaties van uw medewerkers. Daarom stellen wij alles in het werk om u optimaal van dienst te zijn. Onze medewerkers zijn vakkundig, ervaren en betrouwbaar. Wij zorgen voor uw pand, de werkplekken en tevredenheid bij uw medewerkers.

 

Total care pakket

Naast de vertrouwde werkzaamheden als schoonmaak, glasbewassing en gevelreiniging kunt u bij De Zwart facilitaire diensten terecht voor een totaalpakket aan ondersteunende diensten. Van tapijt- en vloerreiniging tot reiniging van zonwering, het vernieuwen van defecte lampen of zelfs het water geven van de planten. Als u werkt met verschillende gespecialiseerde dienstverleners kunnen wij op uw verzoek ook de regie voeren zodat alle werkzaamheden goed afgestemd zijn.


De Zwart facilitaire diensten
        Zoveel meer dan schoonmaak alleen.