Medewerkers met een plus

U verwacht van de medewerkers van uw schoonmaakbedrijf dat zij hun werk goed doen. En terecht. Onze ruim 100 medewerkers zijn daarom ook geschoold en zeer bekwaam. Maar wij gaan verder, wij zorgen er ook voor dat alle dagelijks voorkomende klusjes voor klein onderhoud en reparaties worden uitgevoerd.
Medewerkers met een plus

Schoonmaak en meer...

Uw bedrijfspand of uw kantoor is uw visitekaartje, daarom wilt u dat het er altijd tip-top uitziet. Bij De Zwart facilitaire diensten vindt u kennis, ervaring en toewijding op het gebied van schoonmaakonderhoud. Maar wij gaan verder, wij bieden u een “total care”oplossing waarbij we ook andere veel voorkomende werkzaamheden en klusjes uitvoeren.
Schoonmaak en meer...

Schoonmaakbedrijf Sassenheim

Schoonmaakbedrijf Sassenheim nodig?

Zoekt u een schoonmaakbedrijf Sassenheim voor het schoonmaken van uw bedrijfspand en/of kantoor? De Zwart Facilitaire diensten is specialist in het vakkundig schoonhouden van alle soorten werkplekken, sanitair en overige bedrijfsruimten. Onze ruim 100 medewerkers van de Zwart FD hebben maar één doel voor ogen: hun werk zo goed doen zodat u altijd tevreden bent. Ons schoonmaakbedrijf Sassenheim kan ingezet worden voor uw bedrijfspand en/of kantoor. Maar ook voor bouwschoonmaak, tapijt en voerreiniging, graffity verwijdering, waterschade en glasbewassing kunt u ons ook inschakelen
De Zwart Facilitaire diensten staat voor:
Hoge kwaliteit schoonmaakservice tegen scherpste prijzen;
Veel betrouwbare referenties van ons schoonmaakwerk;
Flexibel;
Wij voldoen  aan de NEN-4400-1 norm;
Total care oplossing 

Zoveel meer dan schoonmaakbedrijf Sassenheim!

Bij De Zwart facilitaire diensten vindt u de kennis, ervaring en toewijding op het gebied van schoonmaakonderhoud die u de zekerheid geven dat uw pand en uw werkplekken altijd in topconditie zijn. Door goede begeleiding blijven onze medewerkers scherp en zorgen wij er voor dat wij blijven voldoen aan al uw verwachtingen.
Als schoonmaakbedrijf Sassenheim leveren wij de volgende diensten;
 • Schoonmaak kantoren en bedrijfsruimten
 • Tapijt en vloerreiniging
 • Waterschade
 • Graffity verwijdering
 • Bouw schoonmaak
 • Gladheidsbestrijding
 • Reiniging zonwering (binnen en buiten)
 • Tuinruimers
 • Handyman
 • Interne verhuizing
 • Catering assistentie

Wij bieden u een 'total care' oplossing waarbij wij waar wenselijk andere veel voorkomende werkzaamheden en klussen uitvoeren. U bent niet alleen verlost van alle dagelijkse zorgen, maar het levert u ook een kostenbesparing op. Wij bieden een totaalpakket met ondersteunende diensten. Zo verzorgen wij eventueel ook uw planten en draaien nieuwe lampen in als deze niet meer schijnen.

Vrijblijvende offerte aanvragen schoonmaakbedrijf Sassenheim ? 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen ? Of heeft u nog vragen over ons schoonmaakbedrijf sassenheim ? Neem dan contact op via onze contactpagina. Wij zijn gevestigd in Lisse, maar wij zijn ook werkzaam in Sassenheim en de gehele Bollenstreek.


Het geheim van de professional!

Kijk voor informatie en bestellen onze site:

WWW.MICROVEZELSHOP.NL

of bel: 0252 - 360 306