Medewerkers met een plus

U verwacht van de medewerkers van uw schoonmaakbedrijf dat zij hun werk goed doen. En terecht. Onze ca. 60 medewerkers zijn daarom ook geschoold en zeer bekwaam. Maar wij gaan verder, wij zorgen er ook voor dat alle dagelijks voorkomende klusjes voor klein onderhoud en reparaties worden uitgevoerd.
Medewerkers met een plus

Schoonmaak en meer...

Uw bedrijfspand of uw kantoor is uw visitekaartje, daarom wilt u dat het er altijd tip-top uitziet. Bij De Zwart facilitaire diensten vindt u kennis, ervaring en toewijding op het gebied van schoonmaakonderhoud. Maar wij gaan verder, wij bieden u een “total care”oplossing waarbij we ook andere veel voorkomende werkzaamheden en klusjes uitvoeren.
Schoonmaak en meer...

CO2 Neutraal

Niet alleen werken wij al jaren met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en microvezel om het milieu te sparen.
Maar tegenwoordig ook met groene stofzuigers.

Wij wekken de stroom die wij verbruiken met stofzuigen zelf op middels onze zonnepanelen en leveren dit terug aan het elektriciteitsnetwerk. Zo zorgen wij er voor dat onze stofzuigers het milieu niet belasten. En deze volledig GROEN zijn. 
Een rekensom waarin alle uren dat wij stofzuigen was opgenomen gaf de doorslag. Dat stroomverbruik moesten wij gewoon compenseren. Inmiddels staan er een aantal prachtige zonnepanelen op het dak van ons kantoor en deze compenseren het stroomverbruik van al onze stofzuigers bij elkaar. Op deze manier compenseren wij de uitstoot van CO2 die wij veroorzaken bij de energiecentrales tijdens het stofzuigen.

Inmiddels gaan er al gedachten op om al onze stofzuigers met een spuitbus groen te spuiten maar dat zou dan weer slecht zijn voor het milieu dus dat laten we liever achterwege. 

Wij ondernemen met groene stroom uit Nederland & gebruiken gas met CO2-compensatie.Live weergave zonnestroom: